Om oss

cropped-DSC_1096.jpg

Vi på Salong Hörnet

 Välkomna in till oss!

DSC_0947

Susanna
Ahl

Frisör
Susanna arbetar som frisör med gesällbrev och certifikat sedan 1987. Efter många år som anställd startade hon eget 1999 och idag är hon en av två delägare till Salong Hörnet. Susanna brinner för sitt yrke, både förenings- och yrkesmässigt. Hon tycker det är väldigt viktigt med vidareutbildning för både sig själv och sina anställda. Något av det bästa med yrket är att det alltid finns något nytt att lära och kontakten med andra människor. Susanna är även utbildad inom makeup hos Kia Wennberg i Stockholm på Emité Cosmetics, ett märke som också säljs på salongen.

Maria
Lundin

Fotterapeut

Maria Lundin är utbildad medicinsk fotterapeut vid Axelssons gymnastiska institut. Hon hjälper dig med förebyggande behandlingar som lindrar och om du drabbas av t.ex. nageltrång, förhårdnader, fotsvamp, nagelsvamp eller fotvårtor. Maria tycker, precis som hennes salongskollegor, att det bästa med hennes yrke är att möta olika människor varje dag och att få hjälpa dem med deras besvär. 

Amanda
Andersson

Frisör

Amanda gick sin frisörutbildning på Uddevalla gymnasieskola som gymnasial lärling där hon gjorde sin färdigutbildning hos Susanna Ahl och tog 2016 sitt gesällbrev. Hon är även utbildad inom makeup. För Amanda är det viktigt att kunden känner sig trygg och blir bemött på ett proffsigt sätt, något hon alltid eftersträvar i varje nytt möte.

Malin
Christensen

Frisör

Malin har arbetat som frisör på Hörnet sedan Augusti 2019. 2008 tog hon sitt gesällbrev och startade då karriärer med hyrstol i hennes gamla hemkommun Munkedal. Nu har Malin funnit sin plats på Salong Hörnet och hon stortrivs! Det bästa med yrket, tycker Malin, är att få vara kreativ och träffa underbara människor varje dag.

Sofie Celander

Frisör

Sofie har gått 3 år på frisör gymnasiet i Uddevalla. Hon tog sitt delprov och studenten 2020. Började hos oss på Hörnet och gjorde sina lärlings timmar. Januari 2022 tog Sofie sitt gesällbrev. Sofie är även utbildad inom lash lift & brow lift, tejp hår förlängning och make up.     Det bästa med yrket, tycker Sofie är att se kunden nöjd och att dem går från salongen glada. Sofie gillar också att yrket erbjuder så många olika saker som kundservice, kolleger och utveckling.   

Cornelia de Verdier

Frisör

  Cornelia har gått 3 år på frisör gymnasiet i Uddevalla. Hon gjorde delprovet och tog studenten 2020. April 2022 tog Cornelia sitt gesällbrev. Hon börja hos November 2022.    Cornelia är även utbildad inom lash lift & brow lift, tejp hår förlängning och make up. Det bästa med yrket, tycker Cornelia är att den ena dagen inte är den andra lik. Hon tycker också att alla ska känna sig välkomna och omhändertagna. 

Kontakta oss

Ring oss

Frisör 0522 365 69
Fotvård Maria 070 551 67 67

ADress

Göteborgsvägen 7-9
451 42 Uddevalla

ÖppetTider

Vi öppnar de flesta dagar vid 09:00 eller 10:00. Då och då så tidigt som 07:00 men vissa dagar så sent som 12:00 eller 14:00.

Stänger gör vi ungefär 18:00 eller 19:00, ibland 16:00 fast då och då inte förrän 20:00 eller 21:00.

Vissa dagar, eftermiddagar eller förmiddagar är vi inte här över huvudtaget, men på sistone har vi varit här nästa jämt, utom när vi är nå’n annanstans men vi borde vara här då också!

Copyright © 2022 Salong Hörnet