Om oss

Ägarna-1

Vi på Salong Hörnet

Vi, Susanna och Christina, driver Salong Hörnet tillsammans och totalt är vi sju medarbetare med olika professioner. Välkomna in till oss!

DSC_0947

Susanna
Ahl

Frisör
Susanna arbetar som frisör med gesällbrev och certifikat sedan 1987. Efter många år som anställd startade hon eget 1999 och idag är hon en av två delägare till Salong Hörnet. Susanna brinner för sitt yrke, både förenings- och yrkesmässigt. Hon tycker det är väldigt viktigt med vidareutbildning för både sig själv och sina anställda. Något av det bästa med yrket är att det alltid finns något nytt att lära och kontakten med andra människor. Susanna är även utbildad inom makeup hos Kia Wennberg i Stockholm på Emité Cosmetics, ett märke som också säljs på salongen.

Christina
Borg

massageterapeut

Christina är en utav två delägare av Salong Hörnet. Christina har arbetat som massör sedan hon blev färdigutbildad vid Axelsons gymnastiska institut 1992. Christina ser sitt yrke som både intressant och stimulerande då hon kommer så nära en person och får vara delaktig både kroppsligt och själsligt. Varje dag ser hon fram emot att gå till salong och möta olika människor – ”ett rent privilegium”. Christina är certifierad rosenterapeut.

Maria
Lundin

Fotterapeut

Maria Lundin är utbildad medicinsk fotterapeut vid Axelssons gymnastiska institut. Hon hjälper dig med förebyggande behandlingar som lindrar och om du drabbas av t.ex. nageltrång, förhårdnader, fotsvamp, nagelsvamp eller fotvårtor. Maria tycker, precis som hennes salongskollegor, att det bästa med hennes yrke är att möta olika människor varje dag och att få hjälpa dem med deras besvär. 

Amanda
Andersson

Frisör

Amanda gick sin frisörutbildning på Uddevalla gymnasieskola som gymnasial lärling där hon gjorde sin färdigutbildning hos Susanna Ahl och tog 2016 sitt gesällbrev. Hon är även utbildad inom makeup. För Amanda är det viktigt att kunden känner sig trygg och blir bemött på ett proffsigt sätt, något hon alltid eftersträvar i varje nytt möte.

Linda 
Lindgren

massageterapeut
Linda har arbetat som massageterapeut sen 2005. Hon är utbildad i Göteborg på Axelssons gymnastiska institut. Hos Linda är du som kund alltid i fokus och hon anpassar behandlingen efter dina behov och önskemål

Lena
Larsson

Fotterapeut
Lena är utbildad medicinsk fotterapeut vid vårdskolan i Göteborg. Hon är även utbildad undersköterska och har lång erfarenhet inom diabetes och sårproblematik.
Lena ger alltid sina kunder förebyggande egenvårdsråd under behandlingen.

Malin
Christensen

Frisör

Malin har arbetat som frisör på Hörnet sedan Augusti 2019. 2008 tog hon sitt gesällbrev och startade då karriärer med hyrstol i hennes gamla hemkommun Munkedal. Nu har Malin funnit sin plats på Salong Hörnet och hon stortrivs! Det bästa med yrket, tycker Malin, är att få vara kreativ och träffa underbara människor varje dag.

Sofie Celander

Frisör

Sofie har arbetat på Hörnet sedan juni 2020. Går som frisörlärling hos oss och ska ta gesällen våren 2022.
Sara Granat

Frisör

Sara är frisör med gesällbrev och barberare. Började jobba på Hörnet augusti 2021.

Kontakta oss

Ring oss

Frisör 0522 365 69
Massage Christina 070 286 81 98
Massage Linda 073 563 31 97
Fotvård Maria 070 551 67 67
Fotvård Lena 076 033 83 46

ADress

Göteborgsvägen 7-9
451 42 Uddevalla

ÖppetTider

Vi öppnar de flesta dagar vid 09:00 eller 10:00. Då och då så tidigt som 07:00 men vissa dagar så sent som 12:00 eller 14:00.

Stänger gör vi ungefär 18:00 eller 19:00, ibland 16:00 fast då och då inte förrän 20:00 eller 21:00.

Vissa dagar, eftermiddagar eller förmiddagar är vi inte här över huvudtaget, men på sistone har vi varit här nästa jämt, utom när vi är nå’n annanstans men vi borde vara här då också!